Søg
Close this search box.

Concepts4Life har udviklet en værktøjskasse som gør det enkelt, hurtigt og nemt at komme i gang med jeres aktiviteter for sundhed og trivsel.

Vi har samlet alt hvad du og din organisation har brug for på ét sted.

SundhedsAgent.dk er din komplette online værktøjskasse for sundhed og trivsel på jobbet

SundhedsAgent er for “sundhedsambassadører,” “trivselsagenter”, “forandringsambassadører”, “ildsjæle”, ledere og alle andre, der brænder for at skabe en kultur med mere fællesskab, arbejdsglæde og som ønsker sætte fokus på sundhed og trivsel på jobbet.

KLAR TIL AT LANCERE JERES HELT EGET UNIKKE SUNDHEDSPROGRAM?

SundhedsAgent gør det nemt at komme i gang. Download materialer og forslag til aktiviteter der passer til jeres medarbejders behov og interesser.

På SundhedsAgent finder du den viden I har brug for til at aktivere de nødvendige ressourcer til at komme i gang og booste jeres aktiviteter for mere sundhed og mere trivsel blandt jeres medarbejdere.

I kommer hurtigt i gang med at skabe jeres egen unikke arbejdsplads med en stærk kultur, arbejdsglæder samt mere overskud og energi til hverdagen.

FOREBYGGELSE ER DET CENTRALE ELEMENT

Aktiviteterne på Sundsagent har til formål at inspirere, motivere og udfordre medarbejderne til at tage vare på deres eget velbefindende. Det kan med fordel anvendes sammen med jeres øvrige forebyggelses aktiviteter.

BRUG FOR SUPPLERENDE AKTIVITETER TIL JERES NUVÆRENDE INDSATSER?

Du får bl.a. adgang til:

VÆRKTØJSKASSEN GIVER VALGFRIHED PÅ AKTIVITETER

I kan frit vælge om I ønsker selv at sammensætte materialerne til et komplet forløb eller benyttes udvalgte materialer til specifikke sundheds- og trivselsbegivenheder.

Materialet er velegnet både til målrettede udfordringer eller som repetition af forudgående indsatser, så I husker og bruger det som I tidligere har lært.

ALLE MATERIALER, KAMPAGNER OG AKTIVITETER TAGER UDGANGSPUNKT I DE 9 FAKTORER

MERE INFORMATION?

Du kan læse mere på SundhedsAgent.dk eller tage kontakt på 51519863 for mere information

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få sidste nyt om materialer og kampagner på SundhedsAgent.

Lyder det interessant? Så tilmeld dig herunder.

.

Navn:

Email:

Hvis det viser sig ikke at være for dig, så kan du altid framelde med et klik.