Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Venligst læs hele dokumentet.

Produkter og tjenester udbydes af:

CONCEPTS 4 LIFE APS
BØJDENVEJ 39
5800 NYBORG

CVR. 33256507

Træffes bedst i tidsrummet 8-16:00 mandag til fredag. Vi bestræber at svare alle mails i løbet af et par dage. Såfremt vi er indisponible over flere dage, vil vores mail give dig autosvar herom.

 

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail og login, eller som fysiske kurser eller arrangementer.

Produkter kan købes med både VISA eller Mastercard (Dankort kun ved kombineret VISA/Dankort)

Da vi servicerer både erhverv og private, skal du være opmærksom på, om priserne er oplyst inklusiv eller eksklusiv moms. Alle priser er i danske kroner DKK.

Alle aftaler er bindende.

 

Abonnement:

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail.

Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet..

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen træder i kraft efter 2-3 hverdage og derefter vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det betalingskort abonnementet trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

 

Returret:

Der er 14 dages returret for private brugere. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage fra købsdatoen, så kontakt os og du vil få pengene tilbage.

Undtagelser til ovenstående er:

– Seminarer, events og fysiske workshops som f.eks. Bootchamp: Fra 4 uger før startdato tilbageholdes 50% i gebyr ved refusion. Fra 14 dage før startdatoen for ydes der ingen refusion.

– Digitale produkter der kan tage i brug øjeblikkeligt. Her er der ingen fortrydelsesret, da produktet betragtes som taget i brug når du har gennemført betalingen.

 

Brugsaftale:

Produkter der er købt er personlige og må kun benyttes af køber og dennes husstand. Hvis der er tale om en gave, så tilfalder brugsretten til gavemodtager og ikke køber.

 

Rettigheder:

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Concepts 4 life ApS. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt. Det er strafbart at videresælge eller at distribuere materialerne videre.

 

Ansvar / Disclaimer: 

Concepts4Life vil efter bedste evne sikre, at alle oplysningerne på sitet er korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager sig derfor intet ansvar for udtalelser, henvisninger, links til tredjeparter, fejl, stavefejl og eventuelle udeladelser.

Alt materiale er udviklet ud fra den uddannelse og de erfaringer, der har gjort med temaerne sundhed og trivsel. Materiale skal derfor ses alene som inspiration. Concepts 4 Life kan ikke stilles ansvarlig for eventuelle resultater, der følger af anvendelsen på sitet. Ansvaret for gennemførsel af forløbet ligger i dine egne hænder.

 

Privatlivspolitik

Dette website ejes af Concepts4Life ApS, mail@concepts4life.com, CVR 33256507.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber ydelser, lagres data om dig. Cookies indsamles kun hvis du accepterer det.

Data anvendes til følgende formål

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data

Dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger

Der lagrer og anvender flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder

Dine oplysninger er leveret:

Behandlingsgrundlag

Lagring er nødvendigt af en eller flere af disse årsager:

Modtagere

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder, hvor vi har indgået databehandleraftaler med nedenstående databehandlere. Det er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

Opbevaring

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.