Søg
Close this search box.

BAG OM CONCEPTS4LIFE

Concepts4Life er en dansk konsulentvirksomhed, der hjælper med at skabe sundhed og trivsel på danske arbejdspladser.

Virksomheden holder til i lokaler på Lindholm ved Nyborg. Placeringen gør at kunder med flere lokationer kan services med relativ kort transport.

Concepts4life booster energien blandt medarbejderne i din virksomhed. Det foregår med simple og let implementerbare aktiviteter, hvor der er fokus på at skabe overskud samt øge sundhed og trivsel.

Concepts4Life hjælper med at holde fokus på det, som er vanvittigt vigtigt, nemlig vores sundhed og vores livskvalitet, så vi har overskud til at klare vores hverdag og leve det liv som vi går og drømmer om – her og nu!

Concepts4Life formidler den nødvendige viden, inspiration, erfaring og netværk.

Concept4Life har som mission at sundhed og trivselsaktiviteter skal være

 • enkle, let tilgængelige og fokuserede på de problemområder, der er hos den enkelte medarbejder i virksomheden
 • brancherelevante og tilpasset de lokale forhold
 • understøttet med interesse og engagement af virksomhedens ledelse
 • langsigtede og naturligt integreret i virksomhedens strategi mange år frem

NETVÆRK OG PARTNERSKABER

For at kunne supportere din virksomhed på bedste vis er Concepts4Life aktivt deltagende i en række netværk og partnerskaber.

Til vores forløb samarbejder Concepts4Life bl.a. med fysioterapeuter, kiropraktorer, personlige trænere, kostvejleder og livsstilscoaches

Vi har også etablere samarbejder med udbydere af digitale ydelser, DNA tests, elektronik til sundhedsmåling og forsikringsselskaber

Alt i alt – en nuanceret palette, som er med til at styrke vores fælles arbejder for at hjælpe dig med at skabe en arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde

CONCEPTS4LIFE ER EJET AF HEIDI FOBIAN HANSEN

Heidi har flere års erfaring med sundhed og trivsel, herunder effektmåling, kampagner, foredrag, strategisk indkøb og projektledelse. Heidi er uddannet projektleder, proces facilitator, kostvejleder og personlig træner.

Heidi står bag udviklingen af konceptet “De 9 faktorer som danner basis for alle aktiviteter i Concepts4Life. 

Hun har som supplement dertil udviklet online platformene SundhedsAgent og Bootchamp til at supportere virksomhederne i deres indsatser for mere overskud og energi i hverdagen.

Dertil kommer en lang række af kampagner som støtter bedre søvn, effektive pauser, personlig effektivitet og holdånd.

Engaged Compassion“, Engageret Omsorg” og “Demensvejen” er de seneste produkter målrettet pårørende til personer med demens samt omsorgspersonale på plejehjem, i hjemmeplejen og på hospitaler. 

 

”Jeg er nysgerrig af natur på hvad der driver det enkelte menneske til forandring. Jeg anerkender individualitet og forstår det enkelte individs behov. Jeg har en positiv tilgang og er god til at lytte efter virksomhedens behov og udfordringer.

Jeg tror på, at sundhed og trivsel kan implementeres med enkle redskaber og gøres let forståeligt for alle. Det behøver ikke være en bekostelig affære. Det største succeskriterie er, at det forankres i ledelsen og at indsatsen fastholdes i årene frem.

Det er min mission positivt at inspirere og nænsomt skubbe mennesker omkring mig til at tage hånd om deres egen sundhed og gøre dem i stand at træffe valg, der giver dem overskud og energi i hverdagen.

Med øget fokus og nogle simple gode redskaber hjælper jeg dig og dine medarbejdere til at sætte klare mål og tage handling, så I bryder uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre, og når jeres mål.

Jeg er ikke frelst eller fanatisk omkring sundhed. Jeg tror på individuel balance og succes via små daglige skridt. Jeg har selv en historie med overvægt, inaktivitet og destruktive vaner, hvor det er lykkedes at ændre mit eget liv til et mere aktivt og sundt liv, hvor jeg er aktiv rollemodel for min egen familie.

"Mit eget energikick"

Jeg er her for at hjælpe dig og dine medarbejdere. Jeg elsker at hjælpe andre til at lykkedes med deres mål og booste glæden og energien i hverdagen.

I får de bedste materialer krydret med ny viden og anderledes tilgang. Jeg er konstant på sporet, undersøger og afprøver metoder og teorier, så energiniveauet kommer helt i top.

Tingene bliver ikke gjort halvt. Jeg tror på at der altid er en vej til lykkedes med det, som du og jeg sætter os for.

Tillid er et vigtigt nøgleord. Det er vigtigt at du og dine medarbejdere kan stole på det, jeg siger og formidler. Jeg elsker tilfredse kunder.

Jeg behandler alle godt og ligeværdigt. Fortrolighed er vigtigt.

Jeg gør det jeg gør, fordi jeg elsker det. Og jeg vil gerne være med til at påvirke verden til at være et bedre sted. Derfor donerer jeg også hvert år en del af mit overskud til velgørende formål, som kan fremme udsatte til bedre sundhed og højere livskvalitet.

Jeg har valgt at lave materialer som du kan benytte til dine kolleger og medarbejdere. Men da dette er en levevej for mig, beder jeg dig respektere ophavsret og de mange timers arbejde jeg har lagt i materialet, og at du ikke kopierer eller sælger materialet videre til andre.

CV:

Uddannelse

 • Lego Serious Play Methodology
 • Projektledelse – Prince2 Projektledelse
 • Proces facilitering – Playmakers
 • Grafisk facilitering – Playmakers
 • Coaching – Coaching i organisationer
 • Kostvejleder – Certificeret kostvejleder med speciale i vægttab
 • Kostvejleder – Precision Nutrition
 • Kostvejleder – Speciale Børn og overvægt
 • Træning – Certificeret personlig træner og fitness instruktør
 • Mindfulness, vejrtrækningsøvelser og stræk – Qigong Instruktør

 

Erfaring

 • Erhvervserfaring fra både offentlige og private virksomheder med fokus på projektledelse, strategisk indkøb, netværksaktiviteter og samarbejde på tværs af organisationer
 • Procesfacilitering
 • Coaching og kostvejledning
 • Foredrag om kost, motion, søvn, vejrtrækning samt de øvrige faktorer der påvirker vores sundhed og trivsel
 • Fysisk træning, pulstræning, styrke, stræk, koordineringsevne, mobilitet
 • Kampagneaktiviteter med fokus på kost, søvn, træning, vejrtrækning og stressreduktion
 • Effektmåling og online sundhed

 

Du finder mig på linkedin her