Søg
Close this search box.

ORGANISATORISK FORANKRING ER LIMEN DER BINDER DET HELE SAMMEN

Når I arbejder med sundhed og trivsel så er organisatorisk forankring et vigtigt element der fremtidssikrer jeres indsatser. Uddannelse er ledelse og medarbejder er med til at sikre forankringen.

Det gælder alle typer af organisationer uanset størrelse. Organisationer der er i stærk udvikling, står over for forandringer eller er under pres har især brug for et fælles sprog og en stærk kultur, så de bedre kan tiltrække og fastholde medarbejdere.

Consepts4Life uddanner både ledelse og nøglepersoner der skal drive sundhedsaktiviteterne.

ONLINE MINIKURSUS “KOM I GANG MED SUNDHED”

“Kom i gang med sundhed” er et minikursus for medlemmer af SUNDHEDSAGENT. Minikurset er velegnet som en introduktion til sundhed på jobbet.

Undervisningen foregår i jeres virksomhed, men vil også være tilgængeligt online via SundhedAgent.

Kurset består bl.a. af række videoer og arbejdsmaterialer. Forløbet giver en god introduktion til sundhed på job og en forståelse for hvordan der kan skabes positiv forandring for kolleger.

BONUSMATERIALER PÅ SUNDHEDSAGENT

Når I har adgang til SundhedsAgent finder I både uddannelse materialer, en lang række case studies samt forskningsresultater på effekten af sundheds- og trivselsaktiviteter på arbejdspladser.

Dertil viden om finansiering, adfærd, kommunikation af sundhed samt meget mere.

RØD TRÅD i UDDANNELSESFORLØBENE

Alle uddannelsesaktiviteter er linket op med teorien om de 9 faktorer. Det er med til at skabe en fælles grundforståelse og platform for kommunikation af hvordan individet agerer i forskellige situation og udfra forskellige behov.

sund logik model
sund logik modellen

“Sund Logik” er med til at sikre helheden i både uddannelsesforløb og al kommunikation, så det forankres på bedste vis i hele jeres organisation,

Du kan læse mere om “Sund Logik” i denne artikel.

MERE INFORMATION?

Tag kontakt hvis I er interesseret i mere information om uddannelsesforløb eller følg vores nyhedsbreve for seneste nyt.

Lyder det interessant? Så tilmeld dig herunder.

.

Navn:

Email:

Hvis det viser sig ikke at være for dig, så kan du altid framelde med et klik.