ERNÆRING

Vores kost spiller en stor rolle for vores sundhed. Gentagne forskningsresultater peger på at kosten har afgørende betydning for en lang række livstilssygdomme. Hvis vi vil have styr på vores sundhed, er kosten det første skridt. 

Mad er en vigtigt del af vores kultur og sociale liv. Vi har  idag indrettet os, så en stor del af vores daglige kost består af nemme og hurtige løsninger. Det er derfor de færreste af os, der ønsker og har svært at kaste os ud i en større kostomlægning, da det vil betyde en stor omvæltning i vores hverdag. 

Hvis du ønsker at hjælpe dine medarbejdere til at foretage sundere valg omkring deres kost, så er temapakkerne fra Concepts4Life er rigtigt godt sted at starte.

Med temapakkerne får dine medarbejdere en god grundforståelse for, hvilke fødevarer de bør vælge og i hvilke mængder.

De får konkrete redskaber så de kan løse nogle af de udfordringer, der kan være omkring den daglige planlægning og forberedelse af måltiderne.

De får mulighed for at implementere ændringerne i deres hverdag i det tempo de har brug for, så det ikke føles overvældende eller uoverskueligt. 

Eksempler på temapakker:

  • “10 genvejes til flere grøntsager”
  • “Stabilt blodsukker hele dagen”
  • “Antiinflammatorisk kost”
  • “Sommerslank – få styr på slankejunglen og vælg den model der passer dig”

Dette er blot et udsnit. Flere temapakker er under udvikling. Har du specifikke ønsker, så er du velkommen til at kontakte mig på 51519863.