ENERGIBOOSTERE

ENERGIBOOSTERE

KAMPAGNEPAKKER MED BOOST AF ENERGI

Med fokus på at øge energien blandt dine medarbejderne, tilbydes du og din virksomhed forskellige materialer og events, hvor sunde og energi-fremmende aktiviteter implementeres vha. små og enkle steps.

Der arbejdes med konkrete temaer som kost, søvn og motion. Hertil kobles vaner, trivsel og mentalt overskud.

Dine medarbejderne introduceres for viden, som repeteres i et trygt og fælles miljø med aktiviteter og happenings. Gradvis udvides forløbene med små udfordringer, så medarbejderne får afprøvet forskellige metoder til at opnå mere energi i hverdagen.

Alle vores energipakker består af grundmoduler, en lancerings- og kampagneplan, samt drejebøger for implementering.

“DIY ENERGY (DO-IT-YOUR SELF)”

Disse pakker er for virksomheder, som ønsker nogle enkle og simple materialer til at skabe fokus og opmærksomhed på energi, sundhed og trivsel.

Der er udviklet 4 energivende pakker, som kan køre uafhængigt af hinanden eller sammensættes til et forløb. Med hjælp fra tilhørende drejebøger, vil I selv uafhængigt af eksterne konsulenter kunne iværksætte aktiviteterne.

Pakkerne hedder ”Ernæring”, ”Restitution”, ”Aktivitet” og ”Trivsel”.

“ENERGY BOOST”

Består af 4 grundlæggende DIY pakker samt support fra Concepts4Life til aktiviteter eller gennemførsel af events.

“ENERGY BALANCE”

er et komplet og skræddersyet sundhed og trivselsforløb, hvor der ud over support til aktiviteter og events, også er mulighed for at inkludere individuel støtte til dine medarbejdere.

Indholdet i modulerne tilpasses medarbejdernes behov. Tilpasning kan desuden være nødvendig, hvis der allerede benyttes andre leverandører af sundhed og trivsel, eller hvis sundhedstest af dine medarbejdere indikerer særlige indsatsområder.

MORE ENERGY?

Når du og dine virksomhed køber et ENERGY BOOST eller ENERGY BALANCE forløb hos Concepts4Life, vil du efterfølgende få tilbudt en abonnementsordning, hvor du løbende vil modtage materialer, som du og dine kolleger kan anvende til at fastholde fokus på højt energiniveau til jeres medarbejdere.

I er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig hvis I har spørgsmål